Domino Plaatafsluiters, een bedrijfszekere investering

Onze Domino Plaatafsluiters zijn uitermate geschikt voor het afsluiten en regelen van dunne waterige oplossingen tot zeer stroperige vloeistoffen, gasvormige en vaste media. De afsluiters worden toegepast in o.a. waterhuishouding, biogas, levensmiddelenindustrie, olie, chemie, petrochemie en vele aanverwante processen en industrieën.

Standaard plaatafsluiters zijn uit snel leverbaar en kunnen naast handwiel en hefboombediening ook van elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijvingen worden voorzien. Voor speciale toepassingen worden de plaatafsluiters op maat ontworpen en geconstrueerd.

Keuringen, afnames en certificering volgens Germanischer Lloyd, Lloyds Veritas, behoren tot onderdeel van ons programma.

Voordelen GEFA Plaatafsluiters Serie AT100 – AT200

Absoluut onderhoudsvrij
Absoluut onderhoudsvrij door de COMPACT dwars afdichting uitgevoerd met dubbel-lip profiel garande
ert de afdichting van de afsluitplaat naar buiten en kan zonder bedrijfsonderbreking worden nagesteld.

Zelfreinigingseffect
Wordt bereikt door de geïntegreerde spoelhoeken in de behuizing en de snijkant van de afsluitplaat die zorgt voor het spoelen van de afdichtgebieden voordat de klep sluit

Dicht is dicht
De plaatafsluiter dicht in beide stromingsrichtingen volledig af, de zitting is in een kamer licht voorgespannen aangebracht. De metalen en resonantievrij geleidende afsluitplaat is in de gesloten positie vergrendeld en bestand tegen drukstoten

Universeel inzetbaar
DOMINO plaatafsluiter zijn geschikt voor het afsluiten en regelen van dun vloeibare, dikke vloeistoffen en gasvormige media, alsmede het transport vaste stoffen.

Geen productafzetting
Op het snijvlak in het onderste huisgedeelte voorkomt in hoge mate het vastzetten van vaste stofdelen in het afdichtgebied.

Lange levensduur
Gegarandeerd door de hoge oppervlakte afwerking van de zijdelingse loop- en dichtvlakken en de soepele bediening ook na lange stilstand

Optimale trillingsvrij geleiding
Van de afsluitplaat in beide stromingsrichtingen en bij regelinstellingen, verkregen door de zijdelingse plaatgeleidingen.

Grote keuzevrijheid in bedieningen
Zoals handwiel, vierkant voor sleutelbediening, tandwiel reductieoverbrenging, pneumatische cilinders, hydraulische cilinders, elektrische aandrijvingen.

Ga naar assortiment https://www.gefa.nl/plaatafsluiters/

tags: plaatafsluiter rvs, plaatafsluiter hydraulisch, plaatafsluiter pneumatisch, plaatafsluiter handwiel bediening, plaatafsluiter elektrisch, plaatafsluiter hefboom bediening