Ons salesteam

Hans Warnaar

Hans Warnaar

Patrick Dahler

Patrick Dahler

Ricardo Jongejan

Ricardo Jongejan

Over ons

GEFA Procestechniek Nederland is onderdeel van het Duitse productiebedrijf GEFA Processtechnik GmbH te Dortmund welke behoren tot een onderneming van de Zweedse Indutrade Group. GEFA is gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters. De onderneming werd in 1964 opgericht en was een van de eerste producenten van driedelige kogelkranen, centrische rubbergelijnde vlinderkleppen als ook pneumatisch aangedreven draaicilinders.

De Nederlandse vestiging werd in 1998 gestart als ondersteuning van de afdeling export voor de Nederlandse en Vlaamse markt. GEFA is sinds 1992 volgens EN ISO 9001 gecertificeerd en levert producten met zeer hoge graad van bedrijfszekerheid. Ook voor speciale applicaties hebben wij een breed scala aan afsluiters beschikbaar. De omvangrijke materiaalvoorraad (5 miljoen euro) garandeert een korte productie- en leveringstijd.

Producten en oplossingen

GEFA produceert hoogwaardige afsluiters zoals vlinderkleppen, kogelkranen, plaatafsluiters, terugslagkleppen, alsmede leverancier van aanverwante artikelen zoals overige appendages, aandrijvingen en accessoires. Onze productiefaciliteit levert in korte tijd de meest geavanceerde uitvoeringen die processen steeds meer en meer vragen. Naast standaard afsluiters biedt GEFA ook modellen met koel- of verwarmingsmantel, gecertificeerde fire safe-, anti static-voorzieningen, ATEX, SIL en naar wens gemodificeerde uitvoeringen geschikt voor vacuüm-, hogedruk-, lage en hoge temperatuurtoepassingen.

Tevens is het programma vlinderkleppen uitgebreid met Tri-Excentrische uitvoeringen voor absoluut lekvrij afdichten bij hoge temperaturen. Ook zijn veel onze afsluiters leverbaar in een grote verscheidenheid aan materialen zoals Hastelloy, Titanium, Super Uranus B, etc.

Sinds 1992 volgens EN ISO 9001 gecertificeerd.

Contactgegevens

GEFA Procestechniek Nederland
Grotenoord 17
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon  +31 (0) 78 681 20 20
Fax           +31 (0) 78 682 42 87
Email        gefa@gefa.nl

BTW    NL 806755970B01
KvK      24283737