GEFA, uw partner voor bedrijfszekere afsluiters

Sinds de start van GEFA Procestechniek Nederland in 1998 was ons doel om klanten in de industriële markten te helpen met afsluiter-oplossingen die continu en bedrijfszeker functioneren in processen en installaties. Wij zijn er in geslaagd om voor onze klanten een breed assortiment aan afsluiters te ontwikkelen en te produceren die voldoen aan de actuele industriële richtlijnen van de markten waarin onze klanten zich bewegen.

Advies en toepassingen
Indien u voor een specifieke afsluiter toepassing een oplossing zoekt dan kunnen wij u helpen met een objectief advies en oplossing. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren op het gebied voor toepassingen als koel- of verwarmingsprocessen, Fire Safe- en ATEX omgevingen, voedingsmiddelenprocessen, processen met vacuüm-, hogedruk-, lage en hoge temperatuur en meer.

Materialen
Wanneer uw afsluiter toepassing vraagt om andere materialen dan zijn onze afsluiters leverbaar in een grote verscheidenheid aan materialen zoals Hastelloy, Titanium, Super Uranus B en Duplex.

Kwaliteit en korte levertijd
GEFA afsluiters zijn van hoge kwaliteit en worden in onze eigen productiefaciliteit geproduceerd die in korte tijd leverbaar zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?